1 To 1 Performance startades av Helén Liljenberg, Johan Hallvars och Mats Hagedorn 2012. Gymmet ligger på Villagatan i Stockholm.

1 To 1 Performance filosofi är att optimera prestation och livsstil, för sport, motion som såväl hälsa i vardagen. Vi designar individuellt anpassade program baserat på det senaste inom träningsvetenskap för att uppnå maximala resultat. Vårt system är baserat på strukturell balans. Det är utformat att stärka upp din svagaste länk och därmed skapa balans i kroppen. All träning sker en mot en. Tillsammans med din tränare får du hjälp med hur du ska träna, kostrekommendationer och hur du kan förbättra din sömn och återhämtning, eller enkla livsstilsförändringar, allt enligt plan med ditt eget uppsatta mål.

Vi erbjuder personlig träning, rehabilitering, ART muskel behandling, och kiropraktik, allt för att skapa den bästa prestationsmiljön för dig som tränar hos oss. I vår utvärderingsprocess ingår det;

  1. Hälsa/livsstilutvärdering
  2. Biosignature modulation-kaliperfettmätning på 12 punkter.
  3. Strukturell balans test för övre och nedre delen av kroppen.

 
 

1 to 1 performance ligger på Villagatan i centrala Stockholm och vårt gym består av utrustning av högsta kvalitet från Eleiko, Atlantis och Watson gym equipment. I vår lokal finns ett separat behandlingsrum, ett herr- och damomklädningsrum med vardera dusch och toalett.

 

IMG_0426.JPG